Hyvää uutta vuotta 2017 – astetta kovemmat raketit Taipeissa

Hyvää uutta vuotta 2017 – astetta kovemmat raketit Taipeissa

posted in: Taiwan | 2

Hyvää uutta vuotta 2017! Kuinka vuosi vaihtui Suomessa? Mun vuosi vaihtui tällä kertaa Taipeissa. Lensimme Japanista Taiwaniin juhlimaan vuodenvaihdetta. Päätös oli erinomainen, sillä ilotulitukset täällä olivat uskomattomat. Japanissahan vuodenvaihde on rauhallinen perhejuhla, vähän kuin joulu Suomessa, eikä raketteja paukuteta lainkaan. Täällä Taipeissakin valtavista ihmismassoista ja upeasta ilotulituksesta huolimatta juhlinnat sujuivat hyvinkin rauhallisesti. Taiwanilaiset ovat ystävällistä, kohteliasta ja iloista kansaa. Tämä on kolmas kertani Taiwanissa ja tänne on aina yhtä ihana palata.

Taipeissa uudenvuoden keskiyön raketit ammutaan Taipei 101 -pilvenpiirtäjästä. Koko valtava pilvenpiirtäjä rätisee ja välkkyy. Tänä vuonna uutena erikoisuutena oli tornin valoshow rakettien lisäksi. Valoshow jatkui vielä useamman tunnin uuden vuoden puolelle. Aika mieletön meininki.

Hyvää uutta vuotta 2017 Hyvää uutta vuotta 2017 Hyvää uutta vuotta 2017 Hyvää uutta vuotta 2017

Aika once in a lifetime -juttu oli nähdä tämä ilotulitus livenä. Oli myös melko miellyttävää ihailla rakettien paukkumista 20 asteen lämmössä. Täällä oli aikaisemmin viikolla aika kylmiäkin päiviä, mutta eilen sopivasti lämpeni. Vaikka paikalliset olivatkin toppatakeissa ja pipoissa.

Ihanaa ja seikkailuntäyteistä alkanutta vuotta 2017! Tässä vielä uudenvuoden toivotukset videolla.

Minkälaisissa meiningeissä sinun vuotesi vaihtui?

Seuraa matkaa Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa.
Joko osallistuit suureen KitKat-arvontaan?

2 Responses

  1. Huh huh! :D Aikamoinen show! Huikeeta siistiä! Joskus olisi kiva viettää uuden vuoden aatto ulkomailla. Meillä vaihtui vuosi vähän flunssaisissa merkeissä. Avattiin samppanja ja nautittiin valmiista omasta kodista – eli rauhallisissa merkeissä.

    • Oli kyllä melkoisen hieno show! Rauhallinen UV kuulostaa myös oikein kivalta – ei sitä aina tartte rähistä ja juosta pää kolmantena jalkana! 8D

Leave a Reply