IG Travel Thursday: ihmeisiin tän Arabian yön ♪

IG Travel Thursday: ihmeisiin tän Arabian yön ♪

posted in: matkablogi | 20

Helmikuun alku näytti kalenterissa tyhjää ja Finnairin plussapisteitä oli menossa vanhaksi sen verran, että päätin täräyttää lennot Dubaihin. Loppuvuonna sai matkat vain puolella normaaleista pisteistä ja matkalle Jyväskylä-Helsinki-Dubai-Helsinki-Jyväskylä jäi hintaa vain noin 180 euroa. Voisi sen helmikuun alun huonomminkin käyttää.

Täällä siis ollaan. Dubaissa olemme ehtineet viettää kolme yötä ja tänään matka jatkuu viereiseen Emiraattiin Abu Dhabiin. Meillä on täällä Dubaissa ollut ihan hulppea majoituskompleksi, josta voit käydä katsomassa tekemäni esittelyvideon YouTubesta tai Facebookin kautta.

Nähtävyyksiä on ihailtu ja herkkuja syöty. Budjetillakin täällä pärjää oikein hyvin, mutta saa sitä rahaa kulumaankin, jos haluaa. Omatoimimatkojen lisäksi myynnissä on paljon ryhmämatkoja. Sopii siis monenlaisille matkailijoille.

DubaiDubai Dubai Dubai

Reissu jatkuu Instagramin puolella nimimerkin lottawatia takana. Loppuviikon ajan luvassa Abu Dhabin maisemia. Klikkaa siis seuraten! (-:

Instagram Travel Thursday -tempaus on kansainvälinen ja Suomessa sitä ylläpitävät ihanat matkabloggaajat blogeista Veera BiancaKaukokaipuu ja Destination Unknown. Ideana on kirjoittaa blogiinsa kuukauden ensimmäisenä torstaina aiheesta Instagram ja matkailu. Mukaan voi myös liittyä tägäämällä ig-kuviaan #igtravelthursday.

20 Responses

 1. Jenna / Journey Diary

  Tykkään tykkään! Hyvää loppureissua sinne (:

 2. Ompahan absurdi paikka! Ihan huippu toi eka kuva. :) Pitääki käydä tsekkaamassa se video hotellista!

 3. Mulle tuli mieleen Aladdin tuosta otsikosta :D Ihanaa reissua!

 4. Mullakin lähti heti pyörimään päässä Aladdin! :D Kivaa reissua!

 5. Aikamoisia nuo Dubain pilvenpiirtäjät, tuleeko siellä äkkiä niska kipeeksi? :D

  Täytyy katsoa toi video kotikoneelta niin että näkyy ja kuuluu!

 6. Finnairin puolien pisteiden tarjouksesta tuli itsekin hommattua kahdet lennot. Todellakin käytit omasi hyvin! Ihanaa matkaa!

 7. Dubai on kyllä niin uskomaton kaupunki ja kelpais muuten hotellihuone noilla näkymillä! Oli kiva katsella videomateriaalia.
  Ei kun hyvää reissun jatkoa!

 8. Dubaita tuntuu tulevan nyt joka tuutista (hyvällä tavalla), joten alkaa oikeasti tuntumaan siltä, että tuonne on pakko päästä lähiaikoina :). Hienoja kuvia!

 9. Dubai!!? Ei tosiaan hullumpi aloitus helmikuulle :)

Leave a Reply