Keilailua ja idolidebyyttejä

Keilailua ja idolidebyyttejä

Olin opiskelijavaihdossa Japanin Fukuokassa Seinan Gakuin -yliopistossa kevätlukukauden 2012 Jyväskylän ammattikorkeakoulun kautta. Kirjoitin tuolloin blogia, johon julkaisin päiväkirjamerkintöjä opiskelijaelämästä Fukuokassa. Jutut eivät ole olleet enää vuosiin saatavilla, mutta nyt julkaisen ne uudelleen kronologisessa järjestyksessä syksyn 2020 aikana. Tervetuloa mukaan virtuaalimatkalle kurkkimaan, miltä yliopistovaihtarin elämä Japanissa näyttää.

Juttu on alunperin julkaistu maaliskuussa 2012. Jutut julkaistaan sellaisenaan, kuten ne on alunperinkin kirjoitettu. Juttusarjan ensimmäisen artikkelin löydät täältä.

Viime viikonloppuna käytiin kukkien katselun päätteeksi pyörimässä Canal Cityssä sekä keilaamassa Tenjinissä. Canal Cityssä oli juuri alkamaisillaan uuden idoliryhmän, れいしゅしゅ:n debyyttikonsertti, ja jäätiin sitä Lauran kanssa seuraamaan. Kyseiseen ryhmään kuuluu 17 jäsentä, jotka valittiin täällä Fukuokassa 300 pyrkijän joukosta. Kylläpä Japani nyt puskee näitä idoliryhmiä ulos oikeen urakalla.

 

Huomatkaa videolla näkyvät eturivin fanipojat.

Aivan Canal Cityn vierestä bongattiin tosi kiva pyhäkköalue, jossa käytiin käppäilemässä hetken aikaa.

Canal Cityssä ja pyhäköllä pyörimisen jälkeen matkattiin Tenjiniin, jossa tavattiin joukko vaihtarikamuja ja suunnattiin keilaamaan!

Keilaaminen oli hullun hauskaa! Suomessa en käy koskaan keilaamassa, kun se muka on niin kallista. En tiedä onko se edes sen kalliimpaa kuin täälläkään, tuskin. Pitänee Suomessakin joku kerta käydä! Harjoittelua tämä vielä tosin vaatii. Ei tää ihan samalailla toiminutkaan, kuin Wii Sportsin keilaus…

 

Seuraa myös YouTubessaInstagramissa ja TikTokissa

2 Responses

  1. ei se nyt niin kovin kallista ole. rata tunniksi maksaa ehkä 15-20 euroa ja siihen mahtuu neljäkin ihmistä.

    • Ai siis että toi hinta jaetaan vielä neljälle? No sehän on halvempaa kuin täällä… :-D Täytyypä tutkia Jyväskylän hintoja tarkemmin. Harmi vaan, että ne ei oo ihan keskustassa kumpikaan niistä kahdesta mestasta mitä miellä on.

Leave a Reply