Going to La La Land!

Going to La La Land!

posted in: USA | 2

Tampereella on satanut viikon putkeen. Juhannusmökiltä lähdettiin pois aiemmin kuin oli suunniteltu, koska järvi myrskysi. Vaan pian ei harmita enää. Kalifornia kutsuu!

Going to La La Land

Palmuja, vuoria, merta. Valkoisia hymyjä, super size -annoksia.

Olen kolmatta kertaa lähdössä Kaliforniaan ja Los Angelesiin. Toissakesänä vein kielikurssiryhmän Yhdysvaltojen halki Coast to Coast -matkalla, jonka alkupiste oli City of Stars. Palavaa halua tuohon vähän ristiriitaiseen kaupunkiin, joka ei ole vielä säväyttänyt minua, ei ole ollut. Ei ennen kuin näin La La Landin. Kolme kertaa. Ja nyt en malta pysyä pöksyissäni!

Tälläkin kertaa lähden matkaan kielikurssiryhmän kanssa. Nyt emme kuitenkaan mene Yhdysvaltojen halki, vaan vietämme kolme viikkoa idyllisessä Whittierissä, aivan Los Angelesin kupeessa. Pääsen asumaan oikealla yhdysvaltalaisella college-kampuksella Kalifornian auringon alla.

Going to La La Land

Kaliforniaan ehdimme parahiksi juuri ennen itsenäisyyspäivää. Viime kerralla 4th of July vietettiin Austinissa, Texasissa. Sitä ennen olen viettänyt Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää San Franciscossa ja Bostonissa. Texasin meininki oli ehdottomasti isänmaallisinta ja saa nähdä, miten tätä päivää juhlitaan Los Angelesissa. Meillä on itsenäisyyspäivälle tiedossa ryysistä Hollywoodissa, sillä aiomme mennä huvittelemaan Universal Studiosille. Edellisellä kerralla kaksi vuotta sitten Wizarding World of Harry Potter ei ollut vielä valmis, mutta tällä kertaa sekin päästään näkemään. Nähtäväksi jää, onko se samanlainen kuin Japanissa.

Going to La La Land

Luvassa on siis taattua aurinkoa. Kannattaa laittaa Instagram seurantaan, jos reissua haluaa seurata reaaliajassa. Juttuja tulossa toki myöhemmin myös tänne. Reissun ajan blogissa on muutamia ajastettuja kotimaan reissujuttuja.

Tiesitkö muuten, että Wikipediassa on listattuna tuhatkunta Kaliforniasta kertovaa biisiä? Luo näistä nyt sitten playlist.

 

Kukaan muu reissaamassa tänä kesänä Kaliforniaan?

 

Seuraa matkaa InstagramissaFacebookissa ja YouTubessa.

2 Responses

  1. Aaaah aivan mahtavaa!!! Mää oon kans nähnyt La La Landin monesti ja kuuntelen jatkuvasti soundtrackia – en voi uskoa, että tuo sun työ on totta! Ihan mahtavaa! Oot tehnyt kyllä asioita oikein elämässä Lotta, ei voi muuta sanoa :D

    • La La Land on niin ihana! Mä kans kuuntelen soundtrackia koko ajan. <3 Toivottavasti lennolla on leffavalikoimassa se, pakko kattoo taas! :-D

      Reissaamisduuni on kyllä ihan best. <3

Leave a Reply