MATKA 2017 ARVONTA – voita liput Matkamessuille!

MATKA 2017 ARVONTA – voita liput Matkamessuille!

posted in: matkablogi | 8

Arvonta on päättynyt ja voittaja on julkaistu YouTube-videon kommenteissa.
Kiitos osallistuneille!

Vuoden odotetuin tapahtuma lähestyy jälleen. Matkamessuihin on enää reilu kuukausi! Hyvä aika tulla piipahtamaan Suomessa. Yleensä tuohon aikaan on saatu nautiskella upean valkeasta talvesta ja paukkupakkasista. Vaikka ei täällä Kiotossakaan kovin lämmin ole – kirjoitan tätä juttua peiton alla. Oletko suunnitellut meneväsi Matkamessuille? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput itsellesi ja kaverillesi!

Voita liput Matkamessuille

Voita liput Matkamessuille

Koko maailma yhden katon alla. Vuosi sitten poseerasin nenäapinapehmolelun kanssa Malesian pisteellä ja tänä syksynä pääsin näkemään noita upeita otuksia Borneon luonnossa. Toissavuonna inspiroiduin Matkamessuilla Islannista ja saman tien ostin messutarjouksesta lennot tuonne tulen ja jään maahan. Mistähän kohteesta tällä kertaa inspiroidutaan?

Lähde mukaan inspiroitumaan ja innostumaan, tapaamaan samanmielisiä seikkailutyyppejä ja oppimaan lisää maailmasta. Meillä on Lanttimatkat-YouTube-kanavalla juuri alkanut kilpailu, jonka päätyttyä arvotaan yhdelle kanavan tilaajista kaksi pääsylippua Matkamessuille. Katso siis video, tilaa kanava, kommentoi videoon (huom, muista kommentoida videoon, ei tähän juttuun!) ja osallistu arvontaan! Nähdään messuilla!

Seuraa matkaa Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa.
Joko tilasit ilmaisen videojoulukalenterin?

8 Responses

  1. Mukana arvonnassa!

  2. Messuilla tavataan! :) Kommentoin nyt kumminkin tähän kun liput on jo omasta takaa. Mukavaa päivää!

  3. arvonnassa mukana

    • Moikka Timo! Arvonta päättyi jo jouluna (siitä kerrotaan tuossa videolla), mutta lippuja on tulossa arvontaan vielä ennen messuja, joten pysy mukana! :-)

  4. Toivottavasti onnetar suosii – toivoisin pääseväni messuille…

    • Hei Sari! Arvonta on jo valitettavasti päättynyt joulukuussa. Lippuja näyttää onneksi olevan kuitenkin useissa blogeissa vielä arvottavana, joten toivottavasti onnetar suosii!

Leave a Reply