Matka 2017 – nyt on Suomen vuoro

Matka 2017 – nyt on Suomen vuoro

posted in: Suomi | 2

Matkamessut avattiin tänään yleisölle ja Helsingin Messukeskuksessa matkailun juhlaa vietetään aina sunnuntaihin saakka. Tänä vuonna messuilla on erityisesti esillä juhlavuoden kunniaksi Suomi. Siinä missä monena aikaisempana vuotena ensimmäisenä messuhalliin siirryttäessä on silmiin osunut ulkomaalaisia kohteita, nyt siellä näkyy ensimmäisenä Suomen Lappi.

Suomi-lava tarjoaa vinkkejä kotimaanmatkailuun koko messujen ajan. TUI Inspiration Stage puolestaan tarjoilee mielenkiintoista ohjelmaa keskittyen muuhun maailmaan. Perjantaina klo 17 on luvassa japanilaista perinnetanssia ja lauantaina klo 13 japanilaista taikorummutusta. Perjantaina klo 16 Royal Caribbean -lavalla jaetaan matkavinkkejä Tokioon.

Mikäli maailmanympärimatka kiinnostaa, kannattaa käydä kuuntelemassa Matkakuume.net-blogin Gian Kyllä sinne kannattaa lähteä – Maailmanympärimatkan ABC -luento Mondo-lavalla lauantaina klo 16.30.

Tarkemman messuohjelman löydät täältä.

Messuilla on tavattavissa myös paljon bloggaajia. Aivan TUI-lavan vieressä sijaitsee Blogipaviljonki, jossa suomalaiset matkabloggaajat päivystävät koko messujen ajan. Blogipaviljongissa voi käydä hengailemassa ja olla kuin kotonaan. Paviljongista löytyy myös 90-luvun matkailulehtiä, joiden avulla voi palata aikaan ennen matkablogeja.

Lisäksi bloggaajat ovat järjestäneet Travel Blogger Give Back -tempauksen, johon suomalaiset matkabloggaajat ovat lahjoittaneet omia valokuviaan maailmalta. Valokuvan tai kuvasta tehdyn taulun ostamalla lahjoitat rahaa hyväntekeväisyyteen. Kaikki myyntituotot menevät Laosin lapsille. Myös allekirjoittaneen Japaniaiheinen kuva on tuolla myynnissä.

Ei muuta kuin ihanaa matkamessuviikonloppua!

Seuraa matkaa Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa.

2 Responses

  1. Oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Multa jäi töiden vuoksi varsinaiset messuhulinat ihan kokonaan väliin, eli siinä mielessä vähän harmillinen keikka omalta osalta, mutta ensi vuonna sitten taas! :)

Leave a Reply