Se parempi ostari Dubaissa

Se parempi ostari Dubaissa

posted in: matkablogi | 0

En ole mitenkään erityisen shoppailijaihminen. Vaatekauppoihin ja tavarataloihin eksyn yleensä vain silloin, jos minulla on jotain tiettyä tarvetta vaatteelle tai tavaralle. Reissussa pyrin panostamaan kokemuksiin materian sijaan.

Dubai on shoppailijan paratiisi. Liikkeitä löytyy maailman joka kolkasta. Jos shoppailemisesta ei välitä, riittää kaupungille muutama päivä, sillä tekemistä ei millään viikoksi saa keksittyä – jos ei sitten halua vain lepuuttaa hotellin altaalla auringossa. Me vietimme Dubaissa kolme päivää ja neljä yötä, joka riitti mainiosti.

Olimme aikaisemmin käyneet tutustumassa Dubai Mall -ostoskeskukseen, sillä se on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Täällä sijaitsee myös Burj Khalifa, maailman korkein rakennus.

Viimeisenä Dubain iltana otimme uima-altaalla lekottelupäivän päätteeksi suunnan kohti lähempänä sijaitsevaa Mall of The Emirates -ostoskeskusta illallinen mielessämme. Illallista sieltä tosiaankin löytyi.

Se parempi ostari Dubaissa Se parempi ostari Dubaissa

Pikaruokaa ja hitaampaa ruokaa, suolaista ja makeaa, länsimaalaista ja itämaista. Jokaiselle jotakin.

Olemme matkaseurani Leenan kanssa tutustuneet ollessamme vaihto-opiskelemassa Etelä-Koreassa. Asuimme puolen vuoden ajan sulassa sovussa pienessä dormihuoneessa. Kun bongasimme ostoskeskuksesta korealaisen ravintolan, oli illallinen sovittu. Bibimbap lisukkeineen maistui herkulliselta ja oikein korealaiselta. Tulisen ruuan päätteeksi suuntasimme jälkkärijätskille Häagen-Dazsiin.

Valittiin kunnon överiannokset. Häagen-Dazsissa oli kampanja, että jos osti tietyllä summalla, niin sai kaupan päälle pintin, eli viisi palloa, jäätelöä. No meillä meni sitten tuon summan yli. Voi älytön! No vähän vastahakoisesti otettiin ne jätskipallot vastaan takeaway-annoksena ja yritettiin parhaamme sitä tuhota hotellilla. Tällä kertaa jätski kuitenkin voitti. Sokeripäänsärky oli aamulla melkoinen.

Se parempi ostari Dubaissa Se parempi ostari DubaissaSe parempi ostari Dubaissa

On siellä ostoskeskusessa myös muutakin. Jos tulee ikävä lunta (no ei tule), niin voi ostarilla käydä vaikka laskettelemassa. Talvivaatteita näytti olevan vuokrattavana, sillä jengillä oli mätsäävät toppatakit tai haalarit.

Kaikenkaikkiaan meidän mielestä Mall of the Emirates oli eläväisempi kuin Dubai Mall. Dubai Mallilla oli aika hiljaista ja jengi näytti suurimmalta osin turisteilta, mutta Mall of the Emiratesilla oli selkeästi paikallisia viettämässä aikaa ja kaupoissa kävi oikeasti väkeä. Jos toinen pitää valita, niin on se tämä Mall of the Emirates. Toimii shoppailijalle, herkuttelijalle ja laskettelijalle. ;-)

Seuraa matkaa Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa.

Leave a Reply