USA C2C: Texasin vuoristoradat ja törkeät tarjoilijat

USA C2C: Texasin vuoristoradat ja törkeät tarjoilijat

posted in: roadtrip, USA | 42

Seuraavana oli edessä piiitkä ajopäivä. 700 kilometriä New Mexicon Carlsbadista San Antonioon, Texasiin. Uuteen osavaltioon saavuttaessa huomasi, että oli tosiaankin Texasissa. Öljypumppuja näkyi molemmin puolin tietä tasaisessa maastossa silmänkantamattomiin. Joka puolella liehui Texasin lippuja ja tienvarsi oli täynnä Texas BBQ -mainoksia. Texasilaiset kertovat ylpeinä olevansa Texasista ja kokevät itsensä enemmän texasilaisiksi kuin yhdysvaltalaisiksi. Kaikki on suurempaa Texasissa.

sanantonio

Koska ajomatka oli pitkä, oli meillä San Antoniossa luvassa kaksi leiriyötä. Ensimmäisenä iltana meillä oli aikaa nautiskella leirintäalueen uima-altaasta ja rentoutua seuraavan päivän koitoksia varten. Seuraavana päivänä oli valittavana kaksi vaihtoehtoa: päivä huvipuistossa tai shoppailua. Ohjaajakollegani vei halukkaat valtavaan ostoskeskukseen ja minä vein hurjapäät pyörimään eeppisiin laitteisiin. Luvassa oli Six Flags Fiesta Texas -huvipuisto.

Six Flags on huvipuistoketju, jolla on puistoja ympäri maata. Ketju tunnetaan erityisesti vuoristoradoistaan, joista tässäkään puistossa ei tullut pulaa. Kävin itse viidessä vuoristoradassa ja vielä jäi muutama käymättä. Eikä kyseessä olleet mitkään lasten vuoristoradat.

Texasin vuoristoradatTexasin vuoristoradat

Tämän kesän uutuus oli Batman-vuoristorata, joka saattaa näin kuvan perusteella näyttää viattomalta, mutta joka aikamoisia kurveja veti menemään. Kengät meinasivat lentää jalasta. Tuo kärry nimittäin pyörii holtittomasti ympäri samalla, kun vuoristorata etenee.

Suosikkini oli silti Iron Rattle, johon jonotimme tunnin, mutta jonka totesimme todellakin kaiken jonotuksen arvoiseksi. Radan ensimmäinen 81 asteen pudotus sai jo vakuuttumaan, että kyllä vaan kannatti. Puistossa oli muuten myös yksi täsmälleen sama rata kuin meillä Suomessa Powerparkissa.

Puistossa oli paljon porukkaa liikenteessä, sillä kyseessä oli päivä ennen itsenäisyyspäivää, joka monella oli jo vapaapäivä. Tuon viisi vuoristorataa ehti kuitenkin käydä noin kuuden tunnin aikana, minkä puistossa vietimme. Ja vähän hengailla muutenkin. Osa porukasta kävi myös vesipuiston puolella, jonne pääsee samalla lipulla.

Texasin vuoristoradat Texasin vuoristoradat Texasin vuoristoradat

Puiston jälkeen kävimme hieman rauhoittumassa leirintäalueen puolella, ennen kuin lähdimme kohti mielenkiintoista illallisravintolaa. San Antonion keskusta on vierailemisen arvoinen jo upean kanaalinsa vuoksi. Kaikki kanaalin varrella olevat ravintolat olivat tupaten täynnä itsenäisyyspäivän aattoiltana, mutta onneksi meillä oli varaus valmiina.

Törkeät tarjoilijat  Illallisravintolamme nimi oli Dick’s. Ravintolaan ei mennä erityisen herkullisen ruuan tai hyvän palvelun perässä. Sinne mennään solvattavaksi. Ravintolan nimen mukaisesti tarjoilijat ovat nimittäin mulkkuja.

Kettuilu alkoi jo heti ulko-ovella. Kun nuorisoryhmämme istuutui pöytään, saimme eteemme väritystehtävät ja lasten menut. Sekä kaulaamme syöttölaput.

Törkeät tarjoilijatTörkeät tarjoilijat

Servetit ja pillit lensivät pitkin pöytää. Juomat ja ruuat menivät varmasti väärille henkilöille (tilaukset sentään tulivat pöytäkohtaisesti oikein). Mutta hauskaa oli! Ravintolassa on tapana, että tarjoilija laittaa jokaiselle päähän paperista tehdyt hatut, joissa lukee jokin solvaus. On tapana, että muut näkevät ruokailun ajan mitä hatussasi lukee, mutta itse et sitä tiedä. Vaikka osa solvauksista oli aika rajujakin, sai sitä koko ruokailun ajan nauraa rekottaa muille! Kunnes sitten lopuksi näki oman hattunsa.

Törkeät tarjoilijat

Harvoinpa sitä tulee valittua ravintola törkeän palvelun vuoksi. Mutta olipahan kokemus. Hauskaa tosiaankin oli!

Seuraavana päivänä luvassa oli 4th of Julyn juhlinnat Texasin tyyliin. Mutta siitä lisää ensi kerralla.

42 Responses

 1. Ooh, arvasin heti otsikosta, että kyse on tuosta ravintolasta! Olen joskus kuullut siitä, varmaan jostain monista ruoka-aiheisista tv-ohjelmista mitä telkassa pyörii. Olisikohan se ollut se yksi tyyppi, joka koluaa kaikkia erikoisia ravintoloita ympäri maailmaa. Erikoinen konsepti, mutta vaikuttaa purevan asiakkaisiin! :D

  • Hehee! Aika hyvin! :-) Mäkin muistan hämärästi, että oon jossain telkkariohjelmassa tuosta ravintolasta jotain nähnyt. Tosiaankin erikoinen kokemus, mutta hauska!

 2. Ihan mahtava! :D Mä haluaisin kyllä ehdottomasti käydä tuollaisessa paikassa kuulemassa vähän solvauksia :D

 3. Ihana ravintolakonsepti! :D

  Alkaa muuten soimaan noita öljypumpuista päässä Dallasin tunnusmusiikki ja silmissä pyörii JR ja stetsoni. Ja nuo vuoristoradat olisi varmasti jotain minne Miika menisi innosta hihkuen. Itse voisin katsella ihan vaan vierestä ja silti voida pahoin.

  • Dallasia en ole oikein koskaan katsonut, mutta voin uskoa, että tunnari alkaisi noissa maisemissa monella soimaan päässä! :-)

   Vuoristoradat oli ihan huippuja!

 4. Mä olen kuullut tosta ravintolasta aiemminkin ja miettinyt, että sinne pitää joskus mennä! Sehän on ketju, mutta vielä pitäisi osua paikalle kaupunkiin, jossa olisi ravintola…

  Six Flagsissa olen käynyt viimeksi joskus lapsena, ja itse olisin varmaan jättänyt väliin myös San Antoniossa. Alamo ja muut missiot olisivat vieneet mut mukanaan!

 5. Six Flagsin kieputtimet on parhautta! Mä pääsin viime vuonna testaamaan New Jerseyn Six Flags Great Adventuren. Vähän muuttui käsitys vuoristoradoista sen jälkeen =)

  • Vuoristoradat on parhaita! Ei enää Suomesta oikeen löydy hurjia, kun maailmalla on käyny. Vaikka Lintsin klassikkoradassa mielellään välillä ajeleekin. :-)

 6. No heh, mikä ravintola! En ollut tuosta konseptista ennen kuullutkaan. Sinne ei ehkä kannattaisi sitten mennä ainakaan hääpäivää juhlistamaan :D.

 7. Jestas, mitä härveleitä! Ai kamala!
  Minullekin tuo ravintolakonsepti oli aivan uusi tuttavuus. Mielenkiintoinen, mutta ei ehkä ihan minua varten… Muutamat kuvat San Antoniosta saivat kiinnostumaan siitä. Viehättävän näköistä.

 8. Mulla meinas jäädä aamiaisleipä syömättä noita vuoristoratoja katsellessa. Apua, en menis ikinä! Mutta tonne raflaan kyllä, kuulostaa hauskalta :D

 9. Meniskö samaan sarjaan oudot ravintolakokemukset kuin ravintola Las Vegasissa, josta ystäväni kertoi: asiakkaat puetaan sairaalakaapuihin, juomat saa tippatelineessä olevasta pussista ja tarjoilijat ovat “sairaanhoitajia”. Ja ruuaksi tarjotaan mahdottoman isoja ja rasvaisia hampurilaisia, joka on pakko syödä kokonaan tai saa piiskaa. Jotenkin näin se meni. Olikohan nimenä jotain hearth attack tms. – ei lähdetty sitten vaikka äskettäin Vegasissa käytiinkin, tätä kuitenkaan hakemaan!

 10. USA:n huvipuistot on kyllä ihan mainioita. :) Mä tosin oon nykyään tullut varovaisemmaksi ja voin helpommin huonosti laitteissa – harmi sinänsä, ihan mahtavia nuo kojeet. Mulle tuli huono olo jopa meidän naapuripuistoon lapsia varten rakennetussa Fun Fairissa yhdessä laitteessa, joka vastasi lähinnä Suomen tivoleita… hah.
  Mutta mikä ihme on tuo ravintola…….. :D

 11. Mä en ole erityisen kiinnostunut huvipuistohärveleistä (Linnanmäen vuoristorata on kyllä ihana!) eikä tuo solvausravintola kutkuttele mun huumorihermoa yhtään, mutta Teksasiin haluaisin kyllä ehdottomasti matkustaa! Tunnelmallisen näköinen meininki tuolla kanaalin varressa, istuisin siellä oikein mielelläni syömässä ja juomassa jotain jättimäistä =D.

 12. Aika erikoinen konspeti tuolla ravintolalla, oli mulle myös uusi tuttavuus. Mut mikä ettei, se tuntuu myyvän hyvin, ja sepäs se yrittämisen tarkoitus onkin. Mietin vaan näin entisenä tarjoilijana, että millaistakohan olisi olla töissä tuollaisessa paikassa? Saisi solvata asiakkaita ihan luvan kanssa, ja asiakas oikein odottaa sitä astuessaan ravintolaan. Voisi olla ihan hauska duuni, ainakin erilainen! :D

 13. Parina viime iltana on tullut Travel Channelilta katsottua hurjimmat vuoristoradat ohjelmaa, jossa eri Six Flags -puistojen radat on pärjännyt varsin hyvin. Itse olen aika monessa vuoristoradassa ollut, mutta tuossa ohjelmassa näytetään kyllä melkoisen hurjia laitteita. Olisi kiva kyllä joskus mennä pelkästään tuollaisiin vuoristoradoista koostuvaan puistoon muksujen kanssa.

  San Antonion kanava näytti mukavalta. Voisi olla viihtyisä paikka ja omanlainen kokemuksensa on tuo “mulkkujen” ravintolakin :-D

 14. Mä haluan tonne vuoristoratoihin 8). Jäi varmaan ihan hauskat muistot tuosta raflastakin :D. En ikinä vois kyllä ite olla duunissa sellasessa. En tiedä millaset ihmiset pystyy tohon :P.

 15. Hitsi, musta ei ole enää mihinkään huvipuistolaitteisiin (niin vaikea kun se onkin myöntää) – joko pelottaa tai tulee paha olo. Lintsin vanha vuoristorata on sopiva mulle :) Että ei olisi minusta ollut tuohon hommaan. Tuo ruokapaikka oli varmasti huisi kokemus!

 16. Yäk vuoristoratoja. En mene : / Lapset kyllä menisi. He on ihan hulluna kaikenlaisiin vempeleisiin, jossa kieputetaan ja lasketaan ylös ja alas mahdollisimman nopeasti.

  Pitkään kun juttua luin, ajattelin otsikon perusteella että jouduitte vaan tuon juhlapäivän takia paikkaan missä palvelu oli huonoa. En mitenkään osannut yhdistää sitä heti tähän konseptiin, vaikka kuvan olinkin jo etukäteen jossain nähnyt : D

  • Jee, vuoristoratoja! o/

   Yhdysvalloissa harvoin saa ravintolassa huonoa palvelua, johon varmaan vaikuttaa se, että tipin määrä voi olla suurempi, jos palvelee hyvin. Ehkä siksi tällaiselle konseptille on siellä enemmänkin kysyntää. :-D

 17. Hihi, tätä oli hauska lukea! :D Tuollasista häröistä ravintolakonsepteista oon kuullut Japanissa, mutta en tiennyt, että niitä on myös muualla! Isossa porukassa varmaan toimii, mutta olispa ankeeta mennä tollaseen yksin solvattavaksi! :D (Ehkä kukaan ei mene…) Mulla ei sisuskalut kestäisi vuoristoratoja eikä muita höykytyksiä enää, vaikka lapsena olin hulluna niihin. Vanhuus ei tule yksin… ;)

 18. Aika hauska ravintola! :D
  Huvipuisto näyttää kyllä niin hurjalta, että en varmana uskaltaisi mennä yhteenkään laitteeseen!

 19. Siis mikä businessidea :D Oikeasti Amerikassa kaikki on mahdollista…Varmasti oli aika elämys heheh Tuo huvipuisto näyttää liian pelottavalta mun makuun, vaikka voisin siellä käveleskellä ihan vain tunnelman vuoksi :) Kivan näköinen paikka muutenkin tuo San Antonio.

 20. rakastan, RAKASTAN, R A K A S T A N vuoristoratoja :-) !!!

 21. HAHHAAA XD!!! Repesin totaalisesti, kun näin tuon hatun :P.

Leave a Reply

USA C2C: Texasin vuoristoradat ja törkeät tarjoilijat

USA C2C: Texasin vuoristoradat ja törkeät tarjoilijat

posted in: matkablogi | 42

Seuraavana oli edessä piiitkä ajopäivä. 700 kilometriä New Mexicon Carlsbadista San Antonioon, Texasiin. Uuteen osavaltioon saavuttaessa huomasi, että oli tosiaankin Texasissa. Öljypumppuja näkyi molemmin puolin tietä tasaisessa maastossa silmänkantamattomiin. Joka puolella liehui Texasin lippuja ja tienvarsi oli täynnä Texas BBQ -mainoksia. Texasilaiset kertovat ylpeinä olevansa Texasista ja kokevät itsensä enemmän texasilaisiksi kuin yhdysvaltalaisiksi. Kaikki on suurempaa Texasissa.

Koska ajomatka oli pitkä, oli meillä San Antoniossa luvassa kaksi leiriyötä. Ensimmäisenä iltana meillä oli aikaa nautiskella leirintäalueen uima-altaasta ja rentoutua seuraavan päivän koitoksia varten. Seuraavana päivänä oli valittavana kaksi vaihtoehtoa: päivä huvipuistossa tai shoppailua. Ohjaajakollegani vei halukkaat valtavaan ostoskeskukseen ja minä vein hurjapäät pyörimään eeppisiin laitteisiin. Luvassa oli Six Flags Fiesta Texas -huvipuisto.

Six Flags on huvipuistoketju, jolla on puistoja ympäri maata. Ketju tunnetaan erityisesti vuoristoradoistaan, joista tässäkään puistossa ei tullut pulaa. Kävin itse viidessä vuoristoradassa ja vielä jäi muutama käymättä. Eikä kyseessä olleet mitkään lasten vuoristoradat.

Tämän kesän uutuus oli Batman-vuoristorata, joka saattaa näin kuvan perusteella näyttää viattomalta, mutta joka aikamoisia kurveja veti menemään. Kengät meinasivat lentää jalasta. Tuo kärry nimittäin pyörii holtittomasti ympäri samalla, kun vuoristorata etenee.

Suosikkini oli silti Iron Rattle, johon jonotimme tunnin, mutta jonka totesimme todellakin kaiken jonotuksen arvoiseksi. Radan ensimmäinen 81 asteen pudotus sai jo vakuuttumaan, että kyllä vaan kannatti. Puistossa oli muuten myös yksi täsmälleen sama rata kuin meillä Suomessa Powerparkissa.

Puistossa oli paljon porukkaa liikenteessä, sillä kyseessä oli päivä ennen itsenäisyyspäivää, joka monella oli jo vapaapäivä. Tuon viisi vuoristorataa ehti kuitenkin käydä noin kuuden tunnin aikana, minkä puistossa vietimme. Ja vähän hengailla muutenkin. Osa porukasta kävi myös vesipuiston puolella, jonne pääsee samalla lipulla.

Puiston jälkeen kävimme hieman rauhoittumassa leirintäalueen puolella, ennen kuin lähdimme kohti mielenkiintoista illallisravintolaa. San Antonion keskusta on vierailemisen arvoinen jo upean kanaalinsa vuoksi. Kaikki kanaalin varrella olevat ravintolat olivat tupaten täynnä itsenäisyyspäivän aattoiltana, mutta onneksi meillä oli varaus valmiina.

Illallisravintolamme nimi oli Dick’s. Ravintolaan ei mennä erityisen herkullisen ruuan tai hyvän palvelun perässä. Sinne mennään solvattavaksi. Ravintolan nimen mukaisesti tarjoilijat ovat nimittäin mulkkuja.

Kettuilu alkoi jo heti ulko-ovella. Kun nuorisoryhmämme istuutui pöytään, saimme eteemme väritystehtävät ja lasten menut. Sekä kaulaamme syöttölaput.

Servetit ja pillit lensivät pitkin pöytää. Juomat ja ruuat menivät varmasti väärille henkilöille (tilaukset sentään tulivat pöytäkohtaisesti oikein). Mutta hauskaa oli! Ravintolassa on tapana, että tarjoilija laittaa jokaiselle päähän paperista tehdyt hatut, joissa lukee jokin solvaus. On tapana, että muut näkevät ruokailun ajan mitä hatussasi lukee, mutta itse et sitä tiedä. Vaikka osa solvauksista oli aika rajujakin, sai sitä koko ruokailun ajan nauraa rekottaa muille! Kunnes sitten lopuksi näki oman hattunsa. Mulla oli vielä aika spessuhattu, jonka tarjoilija törkkäsi päähäni piilottaen koko naamani.

Harvoinpa sitä tulee valittua ravintola törkeän palvelun vuoksi. Mutta olipahan kokemus. Hauskaa tosiaankin oli!

Seuraavana päivänä luvassa oli 4th of Julyn juhlinnat Texasin tyyliin. Mutta siitä lisää ensi kerralla.

42 Responses

 1. Ooh, arvasin heti otsikosta, että kyse on tuosta ravintolasta! Olen joskus kuullut siitä, varmaan jostain monista ruoka-aiheisista tv-ohjelmista mitä telkassa pyörii. Olisikohan se ollut se yksi tyyppi, joka koluaa kaikkia erikoisia ravintoloita ympäri maailmaa. Erikoinen konsepti, mutta vaikuttaa purevan asiakkaisiin! :D

  • Hehee! Aika hyvin! :-) Mäkin muistan hämärästi, että oon jossain telkkariohjelmassa tuosta ravintolasta jotain nähnyt. Tosiaankin erikoinen kokemus, mutta hauska!

 2. Ihan mahtava! :D Mä haluaisin kyllä ehdottomasti käydä tuollaisessa paikassa kuulemassa vähän solvauksia :D

 3. Ihana ravintolakonsepti! :D

  Alkaa muuten soimaan noita öljypumpuista päässä Dallasin tunnusmusiikki ja silmissä pyörii JR ja stetsoni. Ja nuo vuoristoradat olisi varmasti jotain minne Miika menisi innosta hihkuen. Itse voisin katsella ihan vaan vierestä ja silti voida pahoin.

  • Dallasia en ole oikein koskaan katsonut, mutta voin uskoa, että tunnari alkaisi noissa maisemissa monella soimaan päässä! :-)

   Vuoristoradat oli ihan huippuja!

 4. Mä olen kuullut tosta ravintolasta aiemminkin ja miettinyt, että sinne pitää joskus mennä! Sehän on ketju, mutta vielä pitäisi osua paikalle kaupunkiin, jossa olisi ravintola…

  Six Flagsissa olen käynyt viimeksi joskus lapsena, ja itse olisin varmaan jättänyt väliin myös San Antoniossa. Alamo ja muut missiot olisivat vieneet mut mukanaan!

 5. Six Flagsin kieputtimet on parhautta! Mä pääsin viime vuonna testaamaan New Jerseyn Six Flags Great Adventuren. Vähän muuttui käsitys vuoristoradoista sen jälkeen =)

  • Vuoristoradat on parhaita! Ei enää Suomesta oikeen löydy hurjia, kun maailmalla on käyny. Vaikka Lintsin klassikkoradassa mielellään välillä ajeleekin. :-)

 6. No heh, mikä ravintola! En ollut tuosta konseptista ennen kuullutkaan. Sinne ei ehkä kannattaisi sitten mennä ainakaan hääpäivää juhlistamaan :D.

 7. Jestas, mitä härveleitä! Ai kamala!
  Minullekin tuo ravintolakonsepti oli aivan uusi tuttavuus. Mielenkiintoinen, mutta ei ehkä ihan minua varten… Muutamat kuvat San Antoniosta saivat kiinnostumaan siitä. Viehättävän näköistä.

 8. Mulla meinas jäädä aamiaisleipä syömättä noita vuoristoratoja katsellessa. Apua, en menis ikinä! Mutta tonne raflaan kyllä, kuulostaa hauskalta :D

 9. Meniskö samaan sarjaan oudot ravintolakokemukset kuin ravintola Las Vegasissa, josta ystäväni kertoi: asiakkaat puetaan sairaalakaapuihin, juomat saa tippatelineessä olevasta pussista ja tarjoilijat ovat “sairaanhoitajia”. Ja ruuaksi tarjotaan mahdottoman isoja ja rasvaisia hampurilaisia, joka on pakko syödä kokonaan tai saa piiskaa. Jotenkin näin se meni. Olikohan nimenä jotain hearth attack tms. – ei lähdetty sitten vaikka äskettäin Vegasissa käytiinkin, tätä kuitenkaan hakemaan!

 10. USA:n huvipuistot on kyllä ihan mainioita. :) Mä tosin oon nykyään tullut varovaisemmaksi ja voin helpommin huonosti laitteissa – harmi sinänsä, ihan mahtavia nuo kojeet. Mulle tuli huono olo jopa meidän naapuripuistoon lapsia varten rakennetussa Fun Fairissa yhdessä laitteessa, joka vastasi lähinnä Suomen tivoleita… hah.
  Mutta mikä ihme on tuo ravintola…….. :D

 11. Mä en ole erityisen kiinnostunut huvipuistohärveleistä (Linnanmäen vuoristorata on kyllä ihana!) eikä tuo solvausravintola kutkuttele mun huumorihermoa yhtään, mutta Teksasiin haluaisin kyllä ehdottomasti matkustaa! Tunnelmallisen näköinen meininki tuolla kanaalin varressa, istuisin siellä oikein mielelläni syömässä ja juomassa jotain jättimäistä =D.

 12. Aika erikoinen konspeti tuolla ravintolalla, oli mulle myös uusi tuttavuus. Mut mikä ettei, se tuntuu myyvän hyvin, ja sepäs se yrittämisen tarkoitus onkin. Mietin vaan näin entisenä tarjoilijana, että millaistakohan olisi olla töissä tuollaisessa paikassa? Saisi solvata asiakkaita ihan luvan kanssa, ja asiakas oikein odottaa sitä astuessaan ravintolaan. Voisi olla ihan hauska duuni, ainakin erilainen! :D

 13. Parina viime iltana on tullut Travel Channelilta katsottua hurjimmat vuoristoradat ohjelmaa, jossa eri Six Flags -puistojen radat on pärjännyt varsin hyvin. Itse olen aika monessa vuoristoradassa ollut, mutta tuossa ohjelmassa näytetään kyllä melkoisen hurjia laitteita. Olisi kiva kyllä joskus mennä pelkästään tuollaisiin vuoristoradoista koostuvaan puistoon muksujen kanssa.

  San Antonion kanava näytti mukavalta. Voisi olla viihtyisä paikka ja omanlainen kokemuksensa on tuo “mulkkujen” ravintolakin :-D

 14. Mä haluan tonne vuoristoratoihin 8). Jäi varmaan ihan hauskat muistot tuosta raflastakin :D. En ikinä vois kyllä ite olla duunissa sellasessa. En tiedä millaset ihmiset pystyy tohon :P.

 15. Hitsi, musta ei ole enää mihinkään huvipuistolaitteisiin (niin vaikea kun se onkin myöntää) – joko pelottaa tai tulee paha olo. Lintsin vanha vuoristorata on sopiva mulle :) Että ei olisi minusta ollut tuohon hommaan. Tuo ruokapaikka oli varmasti huisi kokemus!

 16. Yäk vuoristoratoja. En mene : / Lapset kyllä menisi. He on ihan hulluna kaikenlaisiin vempeleisiin, jossa kieputetaan ja lasketaan ylös ja alas mahdollisimman nopeasti.

  Pitkään kun juttua luin, ajattelin otsikon perusteella että jouduitte vaan tuon juhlapäivän takia paikkaan missä palvelu oli huonoa. En mitenkään osannut yhdistää sitä heti tähän konseptiin, vaikka kuvan olinkin jo etukäteen jossain nähnyt : D

  • Jee, vuoristoratoja! \o/

   Yhdysvalloissa harvoin saa ravintolassa huonoa palvelua, johon varmaan vaikuttaa se, että tipin määrä voi olla suurempi, jos palvelee hyvin. Ehkä siksi tällaiselle konseptille on siellä enemmänkin kysyntää. :-D

 17. Hihi, tätä oli hauska lukea! :D Tuollasista häröistä ravintolakonsepteista oon kuullut Japanissa, mutta en tiennyt, että niitä on myös muualla! Isossa porukassa varmaan toimii, mutta olispa ankeeta mennä tollaseen yksin solvattavaksi! :D (Ehkä kukaan ei mene…) Mulla ei sisuskalut kestäisi vuoristoratoja eikä muita höykytyksiä enää, vaikka lapsena olin hulluna niihin. Vanhuus ei tule yksin… ;)

 18. Aika hauska ravintola! :D
  Huvipuisto näyttää kyllä niin hurjalta, että en varmana uskaltaisi mennä yhteenkään laitteeseen!

 19. Siis mikä businessidea :D Oikeasti Amerikassa kaikki on mahdollista…Varmasti oli aika elämys heheh Tuo huvipuisto näyttää liian pelottavalta mun makuun, vaikka voisin siellä käveleskellä ihan vain tunnelman vuoksi :) Kivan näköinen paikka muutenkin tuo San Antonio.

 20. rakastan, RAKASTAN, R A K A S T A N vuoristoratoja :-) !!!

 21. HAHHAAA XD!!! Repesin totaalisesti, kun näin tuon hatun :P.

Leave a Reply